Gezelligheid en de bijbehorende calorieën

Gisteravond was super gezellig met de nadruk op super. Ok het drinken was niet zo verstandig omdat ik waarschijnlijk alle calorieën die ik heb verbrand afgelopen week weer in 1 avond naar binnen hebt gegooid maar daar maak ik me maar even niet druk om. Toen ik aan mijn 4e vodka appelsap begon werd ik op mijn rug getikt. Betrapt!!! Thijs stond voor mijn neus. Hij zei dat ik er maar goed van moest genieten want nu hij dit zo zag had ie voor maandag wat extra’s voor me op de planning staan. Top. Ik zit echt te wachten op een nog zwaardere training. Nieuwsgierig als ik ben vroeg ik met wie hij was. Op dat moment doken er 2 jongens naast hem op die hem vroegen hun eens voor te stellen aan mij. Hij was dus met zijn vrienden. Eigenlijk hebben zij de hele avond bij ons gestaan en moesten ze ons de bar uit duwen tegen sluitingstijd. Thijs vroeg of ik wel veilig thuis zou komen en of hij mij moest brengen, maar Esther sliep bij mij dus dat was niet nodig. Jammer!

 

Zondag weer hangdag maar vandaag mag ik wel wat minder streng zijn. Op vrijdag avond na heb ik mega mijn best gedaan en dat is wel een beloning waard. Heerlijk op de bank met mijn thee en koekjes. Morgen ga ik weer aan de slag dus ik geniet er nu nog maar even extra van.