Soooowwww hij is cute !

Wauw.. mijn personal trainer is wauw! Ben ik er blij mee.. mwah. Kom ik aan met mijn conditie van niks. Na de eerste 5 minuten van de warming up was ik al gevloerd. Schaam me dood. Gelukkig verzekert Thijs, Thijs de PT, mij dat ik niet de enige ben die er zo op reageer dus dat ik me niet hoef te schamen. Tja, maar charmant is anders. Stond ik dan met mijn rode kop. Hijgend, puffend en transpirerend. Akwarddd. Maar goed ik heb mijn uur vol weten te houden en ben zelfs nog heelhuids thuis gekomen ook.

Rest van de dag doe ik lekker niks want het is ook gewoon mijn vakantie. Ik zoek Thijs even op op FB. Altijd leuk om wat meer te weten te komen via deze weg. Thijs is parttime werkzaam bij nederlandsegokkasten.com en werkt als personal trainer. Laatste wist ik dus al. Kids, volgens mij niet. Vriendin, niet helemaal duidelijk. Maar goed, ik ben vast niet zijn eerste klant die hem wel ziet zitten en daarnaast mag hij vast niet daten met zijn klanten. Achja, woensdag zie ik hem weer. Ik denk dat ik morgen maar wat nieuwe sportkleding ga kopen.