Water en Brood

Nou, dat wordt de komende maand leven op water en brood, maar ach meer mag ik toch niet eten. Ik heb een behoorlijk bedrag uitgegeven aan mijn sport garderobe, aangezien ik die nog niet had. De komende twee weken kan ik denk ik elke dag een andere sportoutfit dragen. Shame on me. Was zo niet de bedoeling maar ik wist niet dat het kopen van sportkleding zo leuk kon zijn. En dat er zoveel vette outfits zijn. Maarja dat mag ook wel, aangezien de halve sportschool bestaat uit mannen waar ik wel eens een beschuitje mee zou willen eten. Morgen ga ik knallen in mijn nieuwe outfit! Begin er iets meer zin in te krijgen nu.
Thijs vond mijn outfit cool! Achteraf gezien was het misschien wel duidelijk waarom ik het nodig vond om mijzelf in een nieuwe outfit te hijsen maar goed. Hij mag best weten dat ik hem wel zie zitten. Ik heb als een gek getraind. Nu hield ik het 5 minuten langer vol voordat ik pauze moest nemen. Nog steeds belabberd maar ik boek toch vooruitgang, soort van. Na het trainen kon ik mijn benen niet meer voelen en had ik het idee dat ik zo om zou vallen maar dat schijnt ook normaal te zijn. Op aanraden van Thijs ben ik even 20 minuten in de sauna geweest omdat dat goed zou zijn voor mijn spieren. Gelukkig kwam er na een half uur iemand de sauna in, want ik was half in slaap gevallen in dat ding. Thijs vroeg toen ik beneden kwam of de sauna lekker was. Uhu maar lekkerder met jou erbij. Nee dat zei ik niet, maar ik dacht het zeker wel! Morgen rustdag en dan vrijdag weer aan de slag. Ik ben benieuwd of ik dan nog kan lopen!